Aulan!

Tjaba sitter i aulan & chillar galeeet!
Dagen idag började med att jag gick upp runt 6.10 där någonstans, sen så gick jag upp gick ut med hunden fixade mig & åt frukost sen drog jag mot skolan! & nu sitter jag här i aulan & dunkar musik.
-
Idag händer väl inte något speciellt ska mest chilla & äta chips sen får vi se vad som händer bloggar senare!

Tagga snart!

Tja, just nu gör vi ingenting tar det vara lugan, snart ska jag hem till mamma, men a vi har precis typ kollat på film två stycket :) Men iallfall jag har ingenting att säga förutom att jag bloggar senare ikväll och det gör Petra nog oxå för vi ska ju börja blogga nu så ni ska få mycket uppdatering hoppas vi och att ni tycker om vår blogg. Men ha det grymt, om ni själva har blogg så kan ni ju slänga en kommentar så kan vi checka in era bloggar :D

Baka kanske!

Tjaba nu sitter jag & Ida framför datorn & chillar vi har inte gjort något speciellt idag vi ska kanske baka vi får se om vi orkar & pallar.. Igår var dagen bra, vi hade värsta skrattanfallet & allt hahah! vi hade sjukt kul igår!
-
Vi vaknade typ vid 10.45 idag då min mamma skrek att vi skulle upp, då gick vi upp åt en skit bra god frukost sen så gick vi ut med hunden sen nu sitter vi har & undrar vad fan vi ska göra..? har ni några förslag kommentera gärna.....!

Tjaba!

Nu är vi tillbaka.. Vi har bestämt oss nu för att börja blogga igen så vi ska uppdatera hela tiden! Men aa som sagt vi har haft två matchen i veckan som vissa kanske vet, Första matchen gick bra vi mötte 94or det blev 1-1, sen så hade vi kvartsfinal i lördags och vi förlorade tyvärr men vi spelade grymt bra :)
Men vi har inget mer och säga, vi bloggar mer imorgon!

RSS 2.0